Madam alle farver, Olden, Emalox mv

Pris 30 kr. Eloxøren Norway fad. Ø 18,5. Lidt ridser og slør i emaljen. Ses fint på billedet.

Pris 80 kr. Olden design Norway. Gult fad Ø 18,5 cm. Så smukt med blank og skinnende emalje! Få brugsspor.

Pris 250 kr. Glud og Marstrand emalje skeholder. Sjælden sag! Flot stand med minimale afslag.

Pris 200 kr. Glud og Marstrand sigte i flot stand. Risten er intakt, hvad de ellers sjældent er på disse gamle brugsgenstande. Nogle steder er emaljen lidt mat, og en anelse rust, men ellers er det vanskeligt at sige noget mindre pænt om dette flotte eksemplar.

Pris 30 kr. Glud og Marstrand bakke. Disse bakker var oprindelig til at sætte under et gasblus. Jeg har brugt min til udeservering. Stand som vist på billede. RESERVERET

Pris 30 kr. Emaljebeholder. Hvid med blå kant. Billedet viser siden hvor der er lidt skrammer. Den anden side er fejlfri. Afslag under bunden, som ikke ses når den står. Meget fin emalje.

Pris 40 kr. Glud og Martrand sigte. Skrammer som du ser.

Pris 300 kr. STOR svensk bakke. Har også været gul på et tidspunkt. Disse populære bakker findes i flere størrelser og flere farver. Skønne sager.

Pris 120 kr. Norsk emaljespand med træhåndtag. Du ser den side med mest rust. Den anden er meget finere.

Pris 160 kr. Stor norsk emaljegryde i fin stand med kun minimal rust. Jeg bruger søsteren til opbevaring af fuglefrø.

Pris 60 kr. Lille fad i spejlemalje. Perfekt stand - superflot! 10 cm. i diameter. Også grønt på undersiden med metalkant. Mærke Grande Industri, Alugrand, Norway.

Pris 100 kr. Skøn gammel spildbakke. Disse blev brugt til at sætte børnetallerken og krus på, og så var det meget nemt at rengøre efter måltidet. Bakken har en kant, så den ikke kan skubbes hen ad bordet. Motivet er da ikke til at stå for - mere dansk bliver det altså ikke!

Pris 120 kr. Kockum børnetallerkner. De er bare festlige! Emaljeafslag i kanten - især på den dybe.

Pris 120 kr. Glud og Marsteand kedel. Kæmpestor og med masser af brugspatina.

Pris 120 kr. Olden Norway stor skål. 20 cm. i diameter. Brugsspor i form af små ridser, men absolut i den bedre del af pænt brugt. Lækker juleskål.

Pris 90 kr. Glud og Marstrand sjælden sag. En firkantet skål med hank. Skålen måler 9x20,5 cm. og er 4 cm. dyb. Skrab på kanten og i bunden. ellers flot. Spørg for nærmere oplysninger.

Pris 300 kr. Glud og Marstrand tandbørsteholder. SJÆLDEN! Har samlet emalje i en menneskealder, og har aldrig nogensinde set denne før! Et fund for en samler. Måler 11,5x13 cm.

Tandbørsteholderen fra en anden vinkel.

Pris 400 kr. Gammelt emaljeskilt til at hænge på sodavandskasse.

80 kr. KÆMPE krus i så flot stand!

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE